Starton Akseleratori i Biznesit

Hapen thirrjet për aplikime në programin e akselerimit OFIÇINA Çfarë është OFIÇINA? OFIÇINA është një iniciativë strategjike në mbështetje të tranzicionit shqiptar drejt një ekonomie të bazuar në dije. Misioni i saj është investimi në zhvillimin e një industrie të re të teknologjisë, në mënyrë…

Startup Live Tirana

On the weekend from the 20th of May to the 22nd of May 2016 Tirana will transform once more into the center of the Albanian start-up scene. With the 5th edition of Startup Live (SUL) in Tirana, clever talents with business ideas, founders, start-ups or…

ICT Awards

Albanian ICT Awards në bashkëpunim me Oficina me nxënës të Institutit Harry Fultz në Tirane. Tema kryesore e diskutimeve përveç asaj të prezantimit të kategorive dhe formave të aplikimit ishte pikërisht çmimi ICT Ylli në Ngritje i Vitit si një kategori me potencial pikërisht për…

ICT Awards

Të dashur miq, nxënës, studentë, programues, adhurues të IT-së, Dëshirojmë që të ndajmë me ju lajmin për garën mbarëkombëtare të ICT-së Albanian ICT Awards si dhe t’ju inkurajojmë të merrni pjesë në këtë garë. Aplikimet janë të hapura deri më 31 Mars 2016 dhe mund…

Startup Grind Tirana

On 28 Jan 2016, OFICINA – Entrepreneurship and Innovation Lab, and Startup Grind,  are proud to organize the next Startup Grind event at Harry Fultz School . Event host: Mr.Gazmend Haxhia Startup Grind is a global startup community designed to educate, inspire, and connect entrepreneurs. We aim…

We use cookies on this site to enhance user experience. By continuing on this page you consent for us to use cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close