ICT Awards

Të dashur miq, nxënës, studentë, programues, adhurues të IT-së, Dëshirojmë që të ndajmë me ju lajmin për garën mbarëkombëtare të ICT-së Albanian ICT Awards si dhe t’ju inkurajojmë të merrni pjesë në këtë garë. Aplikimet janë të hapura deri më 31 Mars 2016 dhe mund…

We use cookies on this site to enhance user experience. By continuing on this page you consent for us to use cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close