Startup Grind Tirana

On 28 Jan 2016, OFICINA – Entrepreneurship and Innovation Lab, and Startup Grind,  are proud to organize the next Startup Grind event at Harry Fultz School . Event host: Mr.Gazmend Haxhia Startup Grind is a global startup community designed to educate, inspire, and connect entrepreneurs. We aim…

“THINK” TIRANA

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut ftojnë nxënës të shkollave të mesme (klasat e 11 dhe 12), të regjistrohen për të marrë pjesë në workshopet/seminaret mësimore të organizuara nga Univeristeti Amerikan i Selanikut, në datë 3 Dhjetor 2015, në ambientet e…

We use cookies on this site to enhance user experience. By continuing on this page you consent for us to use cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close