Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut ftojnë nxënës të shkollave të mesme (klasat e 11 dhe 12), të regjistrohen për të marrë pjesë në workshopet/seminaret mësimore të organizuara nga Univeristeti Amerikan i Selanikut, në datë 3 Dhjetor 2015, në ambientet e “OFICINA – Shkolla “Harry Fultz”, në orarin 12:00 – 15:00.

Mund të zgjidhni ndërmjet dy workshopeve :

1-Computer Science Workshop:

Creating Mobile Apps Using App Inventor

2-Business Workshop:

Advertising and Promotion in Social Media

Seminaret do të zhvillohen në gjuhën angleze, dhe do të drejtohen nga profesorë të ardhur nga Universiteti Amerikan i Selanikut.

Për më shumë detaje dhe për tu regjistruar për pjesëmarrje klikoni këtu.

Për çdo paqartësi mund të na shkruani në adresën bursa@osfa.al

Foto nga aktiviteti